tag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post8350564659375554465..comments2023-07-27T18:40:42.917+03:00Comments on Emerald City: SuklaakakkuJack Bauerhttp://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-86754083463151453412018-06-15T18:21:48.550+03:002018-06-15T18:21:48.550+03:00Moi! Onps tosi mukava kuulla, että on päätynyt THE...Moi! Onps tosi mukava kuulla, että on päätynyt THE kakuksi. :D Pitäisi itsekin testata pitkästä aikaa, miltä tämä maistuikaan. :) Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-61668956828894519392018-06-11T12:49:29.692+03:002018-06-11T12:49:29.692+03:00Moi!
Ja taas leivotaan, nyt kokeilen pohjaa glute...Moi!<br /><br />Ja taas leivotaan, nyt kokeilen pohjaa gluteenittomana. Tämä on ollut ensimmäisestä kakusta lähtien THE suklaakakku, jota pitää tehdä, jos halutaan hyvää kakkua. Ja on haluttu tosi monta kertaa.Satunnainen vierailijanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-75868184758260909322017-09-06T09:43:42.537+03:002017-09-06T09:43:42.537+03:00Tietääkseni se parantaa ganaschen rakennetta ja an...Tietääkseni se parantaa ganaschen rakennetta ja antaa kiiltoa. Jos kuorrutus tuntuu liian löysältä, niin jämäkkyyttä saa lisäämällä suklaata :)Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-72779130648012132412017-09-05T19:46:32.176+03:002017-09-05T19:46:32.176+03:00kiitos vastauksestasi! lähinnä se mietitytti että ...kiitos vastauksestasi! lähinnä se mietitytti että mikä on glukoosi siirapin tarkotus tuosa suklaaganachellessa, antaako se tuon kiillon vai paksuuden, makeuden vai minkä :D ? pysyykö päällys täyte jämäkkänä ilman sitä :)?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-13081611121014308682017-09-05T16:32:16.088+03:002017-09-05T16:32:16.088+03:00Hei! Voi tehdä ilmankin tai käyttää vaikka vaaleaa...Hei! Voi tehdä ilmankin tai käyttää vaikka vaaleaa siirappia, jos sellaista sattuu kaapista löytymään. :) Jos päädyt nyt tai myöhemmin glukoosisiirappia ostamaan, niin sitä voi käyttää esimerkiksi itse tehtyyn jätelöön >> http://adebisia.blogspot.fi/2016/01/jaatelo-ilman-jaatelokonetta.htmlJack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-89559930671121264102017-09-04T21:54:59.511+03:002017-09-04T21:54:59.511+03:00Moi? Tarviiko tuota glukoosi siirappia välttämättä...Moi? Tarviiko tuota glukoosi siirappia välttämättä olla? En viitsisi ostaa kun luulen että jää pyörimäännloppu vain kaapin pohjalle :/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-77382937338926819182015-11-11T20:26:13.738+02:002015-11-11T20:26:13.738+02:00Loistavaa, että nousi top3:seen. :) Niinhän se on,...Loistavaa, että nousi top3:seen. :) Niinhän se on, että kun tekee pohjan edellisenä päivänä, niin kakku valmistuu tosi nopeasti seuraavana päivänä. Itsekin tykkään kovasti tästä kuorrutteesta nimenomaan leikattavuuden vuoksi. Jotkin suklaakuorrutteet on sellaisia, että niiden leikkaamiseen pitää käyttää melkoista väkivaltaa ja leikkuujälki on sitten sen mukaista. Tämän voi ottaa suoraan jääkaapista ja leikkautuu siltikin suht. nätisti. Vielä kun käyttää kuumaa veistä, niin jälki on entistäkin siistimpää. :)Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-67109548492427779962015-11-11T19:04:43.509+02:002015-11-11T19:04:43.509+02:00Tämä nousi top3 suklaakakuissa ja muutamaa on tull...Tämä nousi top3 suklaakakuissa ja muutamaa on tullut testailtua! Loppupelissä kuitenkin aika kivuttomasti tuli. Maut oli kohdillaan ja kun teki pohjan edellisenä päivänä niin nopea täyttää. Maku tosin vielä parani, kun sai yön yli maustua ;). Aika vähän jäi maisteltavaa... Tuo kuorrute on ihanan leikattava.<br />Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.Satunnainen vierailijanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-12497289444519137122015-11-11T18:02:43.132+02:002015-11-11T18:02:43.132+02:00Mukavaa, että testasit ja tykkäsit. :) Vadelma toi...Mukavaa, että testasit ja tykkäsit. :) Vadelma toimii varmasti hyvin täytteenä. Iso peukku, että lähdit rohkeasti testaamaan ohjetta, vaikka tämä on varmaankin monimutkaisin ohje, mikä minun blogista löytyy. Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-79664658558369133272015-11-11T09:44:27.451+02:002015-11-11T09:44:27.451+02:00Tämä oli tosi hyvää, kiitos ohjeesta. Aprikoosin v...Tämä oli tosi hyvää, kiitos ohjeesta. Aprikoosin vaihdoin vadelmaan, mutta muuten noudatin ohjetta.Satunnainen vierailijanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-940578359044433422015-09-30T19:35:23.970+03:002015-09-30T19:35:23.970+03:00Kiitos paljon :) Vaniljauutteen voi korvata vanilj...Kiitos paljon :) Vaniljauutteen voi korvata vaniljasokerilla, varmaan joku 1-2 tl voisi olla sopiva määrä. Jos rehellisiä ollaan ja miksei oltais, ;) niin ei tuo vanilja hirveästi pohjassa maistu eli halutessaan voi jättää kokonaan poiskin. Tuo 4 cm lisäys halkaisijassa saattaa kuulostaa vähältä, mutta tilavuudessa kasvu on yllättävän suuri. Kolmeen osaan leikkaaminen tulee olemaan, jos ei mahdotonta, niin ainakin hyvin hankalaa. Jos ei pienempää vuokaa löydy, niin silloin kannattaa tehdä suurempi määrä taikinaa (1,5 kertaisena on varmaankin hyvä määrä). Toivottavasti sait vastauksia kysymyksiisi ja jos jokin jäi mietittyttämään, niin vastailen ilomielin. Tulehan ihmeessä sitten kertomaan, miten onnistui :)Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-76827410380850935802015-09-30T18:19:01.081+03:002015-09-30T18:19:01.081+03:00Kakku näyttää tosi hyvältä ja on pakko päästä koke...Kakku näyttää tosi hyvältä ja on pakko päästä kokeilee (: pari kysymystä vaan ennen kakun tekoa.<br />Voinko korvata vaniljauutteen vaniljasokerilla? <br />vuokani on halkaisijaltaan 24cm. saanko sillä tarpeeksi korkean pohjan että saisin leikattua kolmeen osaan? <br />kiitos etukäteen (: Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-40140670057421706382015-02-10T21:12:39.860+02:002015-02-10T21:12:39.860+02:00Oli kyllä hyvä täyte, vaikeahan se olisi noista ai...Oli kyllä hyvä täyte, vaikeahan se olisi noista aineksista pahaa saadakaan:)Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-64027580404774638632015-02-10T18:11:03.693+02:002015-02-10T18:11:03.693+02:00Oi, mikä kakku! Tuo valkosuklaatäyte vaikuttaa myö...Oi, mikä kakku! Tuo valkosuklaatäyte vaikuttaa myös herkulliselta.. Täytyykin kokeilla tätä tilaisuuden tullen :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18298434296924822120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-78906226591996432122015-02-10T14:41:49.172+02:002015-02-10T14:41:49.172+02:00Tämä on mukavaa vaihtelua vaikka perustäytekakulle...Tämä on mukavaa vaihtelua vaikka perustäytekakulle:)Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-52493146974774132152015-02-10T14:41:12.216+02:002015-02-10T14:41:12.216+02:00Oli kyllä hyvää. Pohja oli niin mehevä ja suklaine...Oli kyllä hyvää. Pohja oli niin mehevä ja suklainen, ettei kostutustakaan tarvinnut:)Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-88536259370501473172015-02-10T11:13:03.729+02:002015-02-10T11:13:03.729+02:00Voi vitsit, että näyttää hyvältä! Maistuisi palane...Voi vitsit, että näyttää hyvältä! Maistuisi palanen minullekkin! Pienet Herkkusuut - Maijuhttps://www.blogger.com/profile/15459194746323275511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-80629793011270745402015-02-10T10:15:51.884+02:002015-02-10T10:15:51.884+02:00Näyttää kyllä todella hyvältä! Laitan ohjeen muist...Näyttää kyllä todella hyvältä! Laitan ohjeen muistiin vastaisuuden varalle. :)Leena-muorihttp://leena-muorileipoo.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-64276371899023972462015-02-09T17:26:59.179+02:002015-02-09T17:26:59.179+02:00Kiitos:)Kiitos:)Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9044179897245515138.post-15489635116576781332015-02-09T17:17:10.913+02:002015-02-09T17:17:10.913+02:00Voi mikä ihanuus! Suklainen unelma ja tuo pala on ...Voi mikä ihanuus! Suklainen unelma ja tuo pala on niin herkullisen näköinen ♥Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.com