![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBW13cuyRgY1FSrfvqxEFEsuxGRDAelaSzl-LyH0S7SSykrhH6IHy7XRzLEYmFpWUPJs2S1UPw0MYtr87gm6FMNs1cVlrcRthZwNAEDQjcEMCsHmcO4oGebJQF_tL-MU170Zqe_vIrePc/s640/Wiltsu3_PS.jpg)
Wilhelmiinat (50-60 kpl)
200 g voita
2 dl (175 g) sokeria
2 rkl (40 g) siirappia
1 keltuainen
5 dl (325 g) vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 1/4 tl ruokasoodaa
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keltuainen koko ajan vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet (siivilän läpi), vältä turhaa vaivaamista. Pyörittele taikinasta 5-6 tankoa ja asettele ne uunipelleille. Jätä väliin paljon tilaa, sillä keksit leviävät uunissa. Halutessasi painele tankoihin haarukalla kuvioita. Paista 175 asteessa 10-minuuttia. Leikkaa tangoista paloja vielä kun ne ovat lämpimiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti