maanantai 1. joulukuuta 2008

Masariinit




Open cafesta löysin näiden herkullisten masariinien ohjeen, eli kiitokset sinne suuntaan. Helppoja ja nopeita valmistaa. Mantelimassa antaa mukavan säväyksen täytteeseen.


Masariinit



 



Murotaikina



200 g voita



1 dl sokeria



1 muna



3,5 dl vehnäjauhoja



1/2 tl leivijauhetta



 



Täyte



200 g mantelimassaa



100 g voita



3 munaa



1,5 rkl vehnäjauhoja



60 g Pätkiksiä



 



Kuorrutus



tomusokeria



1 vakuainen



elintarvikeväriä



 



Valmista muropohja sekoittamalla kaikki aineet sekaisin.
Laita pohja silikonisen muffinipellin syvennyksiin taputtamalla sitä pohjalle
ja reunoille.



 



Valmista täyte. Sekoita voi ja mentelimassa hyvin keskenään
sekaisin tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat, vehnäjauhot ja murustetut
Pätkikset ja sekoita tasaiseksi.



 



Annostele massa pohjien päälle vuokiin täyttämällä 3/4 vuoan
tilavuudesta. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Anna
leivisten jäähtyä ja irrota vuoistaan.



 



Valmista kuorrute. Sekoita tomusokeri ja valkuainen, värjää
seos elintarvikevärillä. Pursota tai levitä leivosten päälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti