lauantai 9. toukokuuta 2009

By Cracky Bars
Tämä ohje pääsi kokeiluun sen vuoksi koska tässä oli käytetty kolmea eri "taikinaa" yhteen kakkuun. On pohjan suklaa-mantelikerros, keskimmäinen Digestivekerros ja päällimmäisenä suklaahippukerros. Kuva on siinä mielessä huono, ettei kakussa olevia kerroksia erota. Joku hätähousu paistoi kakkua liian vähän aikaa, joten kakku jäi keskeltä hieman taikinaiseksi, tosin se ei minua ainakaan haitannut, koska taikina oli tosi herkullista raakanakin. Alkuperäinen Recipe Here.


 


By Cracky Bars


 


4 ¼ dl (275 g) vehnäjauhoja


¼ tl suolaa


¼ tl ruokasoodaa


175 g voita huoneenlämpöisenä


2 ½ dl sokeria


2 munaa


1 ½ dl maitoa


1 tl vaniljasokeria


 


30 g tummaa suklaata sulatettuna


1 ¾ dl (100 g) rouhittuja pähkinöitä tai manteleita


 


2 ½ dl (150 g) suklaarouhetta


 


10 digestive-keksiä


Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota halk.24 cm irtopohjavuoka


   Sekoita kuivat aineet keskenään.  Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitellen, koko ajan vatkaten. Sekoita voivaahdon joukkoon vuorotellen kuivia aineita ja maitoa. Ota taikinasta 1/3 erilliseen kulhoon.


   Sulata 30 g tummaa suklaata mikrossa ja sekoita 1/3 taikinasta sen joukkoon, lisää mukaan mantelirouhe. Kaada suklaataikina vuoan pohjalle. Asettele Digestive-keksit KOKONAISINA taikinakerroksen päälle. Täytä reikäkohdat murentamalla loput keksit pienemmiksi paloiksi.


   Sekoita jäljellä olevaan taikinaan suklaarouhe ja kaada se keksikerroksen päälle. Paista 175 asteessa, kunnes kakku on keskeltäkin kypsynyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti