tiistai 3. tammikuuta 2017

Vuosi 2017

Ajattelin vaihtelun vuoksi ja vuoden vaihtumisen kunniaksi tehdä tällaisen ei reseptillisen päivityksen. Kerrataan aluksi hieman mennyttä vuotta. Vuosi 2016 oli Blogger historiani paras kävijämäärillä mitattuna, vaikka päivitystahti olikin hitaampi, mitä olisin halunnut. Kävijämäärät ei tietysti ole se tärkein asia tässä, mutta kyllä suurin osa meistä tykkää niitä käppyröitä välillä katsella vai mitä? ;)

Viime vuonna valjastin myös sosiaalisen median mukaan osaksi bloggausta, millä oli oma positiivinen vaikutus kävijämäärän kehitykseen. Seuraajamäärät Instagramissa ja Facebookissa ei toki ainakaan vielä päätä huimaa, mutta jostainhan se on aloitettava. Suosittelen ehdottomasti kaikille bloggaajille some-tilin luomista, jos vain millään aikaa ja resursseja siihen riittää. Somen kautta nimittäin tavoittaa hyvin sellaiset henkilöt, jotka eivät blogeja noin muuten seuraa tai kuulu harrastajapiiriin.

Haluan vielä kiittää kaikkia blogini seuraajia ja teitä jotka jaksatte aktiivisesti kommentoida. Erityismaininnat haluan antaa Serkusten suklaaunelman serkuksille, Annille, Tarulle, Leena-muorille, Raisa P:lle, Sartsalle, Kauralle ja Sarille, jotka ilahduttavat kommenteillaan usein. Niin kuin kaikki bloggaajat, sen kommentin saaminen tuntuu uskomattoman hyvältä ja palkitsevalta. Täytyy myöntää etten itsekään joka kerta kommenttia laiskuudesta johtuen muiden blogeihin jätä, jos tulee ex tempore vain surffailtua blogista toiseen.

Nyt vaan kovalla höökillä päin vuotta 2017. Leivotaan urakalla ja tehään tästä Mikael Gabrielin sanoin buli vuosi! <3

18 kommenttia:

 1. Olipas hieno kirjoitus!
  Kiitos hyvästä blogista. Kiva, kun joskus löysin blogisi ja herkulliset reseptisi!
  Täytyykin käydä instassa ja alkaa seuraamaan kuviasi!
  Ihanaa uutta alkanutta vuotta sinulle!❤😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! :) Tervetuloa seuraamaan. Ihanaa vuoden alkua myös sinulle! <3:D

   Poista
 2. Oikein Mahtavan herkullista vuotta 2017! Jään innolla odottelemaan postauksiasi.
  Kivaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Saas nähdä mitä sitä tänä vuonna keksii :)

   Poista
 3. Hyvää Uutta Vuotta Jackin keittiöön:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon erityismaininnasta Jack! Se lämmitti kovasti mieltä :D
  Minua on tuo some mietityttänyt jo kauan, enkä tahdo millään uskaltaa sille tielle lähteä... kiva siksi kuulla sun mielenpide asiasta! Tiedä vaikka tässä rohkaistuisin! ;)
  Hyvää uutta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, olet maininnan kyllä ansainnut! :) Kannattaa kyllä lähteä rohkeasti mukaan. Itsekin aluksi epäröin, mutta kyllä se vaan kannatti! Itse perustin ensin Facebook-sivut, mutta oma kantani on, että kun somen valloittamisen aloittaa, niin se kannattaa aloittaa Instagramista :)

   Poista
  2. ...hyvää uutta VUOTTA sinulle... ;D ;D

   Poista
 5. Kiitos erityismaininnasta! :) Muiden postauksia on kiva kommentoida ja vieläpä siksi, kun usein saa kommentin takaisin omaan blogiin. Innolla odotan sinun blogisi tämän vuoden herkkuja! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä kiittää! :D Sama homma minulla, vastakommentin saaminen ilahduttaa aina. Vuotta on paljon jäljellä, joten monta herkullista leivonnaista on edessä päin :)

   Poista
 6. Kommentoimatta on jäänyt mutta vähintäänkin viikoittain seuraan blogiasi ja useampia ohjeita on tullut käytettyä! Täytyypä kurkata myös somen puolelta kuviasi 😊 Kiitos hyvästä blogista ja inspiroivista ohjeista! Tykkään paljon siitä, ettet liikaa "hifistele" ja näpertele, vaan ohjeet on selkeitä ja kenen tahansa toteutettavissa 👍🏻 Voisin hyvin ajatella tulevaisuudessa käyttäväni ohjeitasi myös oppilaitteni kanssa.

  Hyvää uutta vuotta 2017!

  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura ihanasta kommentista! :) Ei ole tosiaan hifistely ja näpertely tullut mun jutuksi missään vaiheessa, joten yksinkertaista ja hyvää taktiikalla mennään jatkossakin. Voi että, olisipa jännittävää, jos joku ohje päätyisi opetuskäyttöön asti :)

   Poista
 7. Kiitos ja jatkan kyllä edelleen visiittejä. Täältä löytyy nimittäin monta reseptiä, jotka olen napannut myös omaan käyttöön. Välillä etin vain inspiraatiota, vaikka minun leivontataidot ei aina päätä huimaakaan ( ai miten niin aina...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata suotta olla turhan vaatimaton. Toivottavasti löydät inspiraatiota ja kokeilemisen arvoisia ohjeita täältä jatkossakin :D

   Poista
 8. Ihanaa kiitos maininnasta <3 Olen seurannut blogiasi alusta asti ja täällä on kiva käydä aina välillä kuolaamassa toinen toistaan erilaisia herkkuja perinteisistä innovaatioihin :) Oli ihanaa kun tulit someen viime vuonna! Parasta uutta leivontavuotta 2017 toivotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! :) Tosi mukavaa, kun ilahdutat usein kommenteillasi. Ihanaa leivontavuotta 2017 myös sinulle! :D

   Poista