Alkukakku
Pohja:
8 munan kakkupohja. Halkaise neljään osaan.
Kostutus:
3 dl hedelmämehua
Väliin:
300 g wienermarmeladia
Täyte:
1 ½ prk Flora vispiä
300 g ranskankermaa
200 g valkosuklaata
1 ½ dl tomusokeria
1. Vaahdota Flora vispi. Vaahdota ranskankerma. Sulata suklaa ja kääntele ranskankermaa sen joukkoon, niin paljon että seos notkistuu. Kääntele notkea suklaaseos lopun ranskankerman joukkoon. Sekoita täytteeseen tomusokeri. Kääntele Flora vispi mukaan.
2. Täytä kakku siten, että kostuta pohja, laita hillo ja sitten täyte.
Päälle
2 dl kuohukermaa
23 kpl Alku-karkkeja(noin.180g ehkä?)
1. Laita ainekset kattilaan keitä kunnes seos on paksua. Kaada kakun päälle.
Reunoille:
1 ½ prk Flora vispiä
200 g valkosuklaata
1. Vaahdota Flora vispi. Sulata suklaa ja sekoita Flora vispiä ensin suklaan sekaan, jotta se notkistuu ja sen jälkeen sekoita lopun vispin joukkoon. Pursota kakun reunoille
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti