5 dl (325 g) vehnäjauhoja
3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
150g sulatettua voita
2 dl bulgarian jogurttia
1 pussi (140 g) Pätkiksiä
3 munaa
Sekoita kuivat aineet keskenään leivontakulhossa.
Sulata rasva mirkossa toisessa kulhossa ja lisää paloitellut Pätkikset kuuman rasvan joukkoon, sekoita huolella.
Lisää rasvan sekaan jogurtti/kermaviili ja munat. Lisää vielä kuivat aineet ja sekoita huolellisesti - ei tarvitse vatkata.
Laita taikina rasvattuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan tai irtopohjavuokaan ja paista n. 45 min 175 asteessa.
Kuorrutus:
1 dl Flora vispiä
200 g minttukrokanttisuklaata
Vaahdota Flora vispi.
Sulata suklaa ja anna sen jäähtyä.
Kääntele varovasti vaahdotettua Flora vispiä suklaan joukkoon pienissä erissä.
Levitä jäähtyneen kakun pinnalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti