Voitele ja jauhota halk. 27 cm piirakkavuoka mantelijauheella tai korppujauhoilla. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Piirakka jää melko matalaksi kyseisen kokoisella vuolla. Käytä pienempää vuokaa jos haluat piirakasta korkeamman.
Sekoita mascarponepäällisen ainekset kulhossa tasaiseksi seokseksi.
Laita voi ja suklaa mikroa kestävään kulhoon ja sulata puolella teholla välillä sekoittaen.
Sekoita tasaiseksi seokseksi.
Kaada joukkoon sokeri.
Sekoita sokeri suklaaseoksen joukkoon.
Kääntele munat taikinan sekaan.
Siivilöi sekaan jauhot. Sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina vuokaan.
Kaada mascarponeseos tasaiseksi kerrokseksi suklaapohjan päälle.
Ja sitten se vaikein osuus. Pistele marmorikuviot haarukalla. Käytä samaa taktiikkaa kuin tiikerikakussa. Jos joku tietää paremman tavan niin sen voisi kertoa, kun ei tuosta kuvioinnista mikään euroopan paras tullut.
Paista 175 asteessa noin puoli tuntia. Paista pidempään jos et tykkää kosteasta pohjasta. Mulla jäi melko raa'aksi keskeltä. Itse tykkään mutakakun tyyppisestä mehukkaasta pohjasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti