Pohja:
150 g voita
1 3/4 dl (155 g) sokeria
1 kananmuna
2 dl (130 g) vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk (200 g) creme fraishea
3 dl mustikoita
1 kananmuna
1/2 dl (45 g) sokeria
2 tl vanilijasokeria
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää muna ja viimeisenä jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Asettele leivinpaperi suorakaiteen muotoisen vuoan (24,5 cm * 28,5 cm) pohjalle ja reunoille. Painele taikina vuoan pohjalle. Lisää päälle mustikat. Sekoita muut täytteen aineet kulhossa lusikalla ja kaada lopuksi piirakan päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. 25 min.
Piirakka ennen paistamista |
Piirakka paiston jälkeen |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti