torstai 10. tammikuuta 2008

Marsipaanileivokset






Marsipaanileivokset





Pohja:



3 munaa



2 ½ muscovadosokeria



3 dl vehnäjauhoja



1 dl perunajauhoja



3 rkl kaakaojauhetta



2 tl leivinjauhetta



150 g voita



1 dl kermaa



1. Vaahdota munat ja sokeri. Sulata rasva kerman kanssa
kattilassa ja anna jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne
vuorotellen taikinaan rasva seoksen kanssa. Kaada pellille ja paista 200
asteessa.





Täyte:



200 g suolatonta
voita



3 dl tomusokeria



1 dl kermaa



3 keltuaista





 
marmeladia





Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon kermaa pienissä
erissä. Vatkaa joukkoon lopuksi keltuaiset yksitellen.



Leikkaa kakkulevystä sopivia paloja ja laita kahden palan
väliin marmeladia ja voikreemiä. Sivele leivoksen pintaan vielä kreemikerros ja
päällystä marsipaanilla.

Päälle:



marsipaania





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti