Marsipaanileivokset
3 munaa
2 ½ muscovadosokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
150 g voita
1 dl kermaa
1. Vaahdota munat ja sokeri. Sulata rasva kerman kanssa
kattilassa ja anna jäähtyä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita ne
vuorotellen taikinaan rasva seoksen kanssa. Kaada pellille ja paista 200
asteessa.
200 g suolatonta
voita
3 dl tomusokeria
1 dl kermaa
3 keltuaista
marmeladia
erissä. Vatkaa joukkoon lopuksi keltuaiset yksitellen.
Leikkaa kakkulevystä sopivia paloja ja laita kahden palan
väliin marmeladia ja voikreemiä. Sivele leivoksen pintaan vielä kreemikerros ja
päällystä marsipaanilla.
Päälle:
marsipaania
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti