perjantai 10. heinäkuuta 2009

Rachel Allenin maapähkinä-valkosuklaapalat


Ohje on otettu ohjelmasta Rachel Allen Leipoo. Tosi hyviä ovat varsinkin kun iskee jätskiä kyytipojaksi. Mulla näistä tuli vaan vähän matalia, kun käytin suurempaa vuokaa, kuin ohjeessa mainitaan.

Rachel Allenin maapähkinä-valkosuklaapalat
100 g pehmeää voita 
150 g maapähkinävoita
175 g sokeria
1 muna
75 g rouhittua valkosuklaata
125 g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vaahdota voi, maapähkinävoi ja sokeri, lisää muna vatkaten joukkoon. Sekoita joukkoon valkosuklaa. Kääntele taikinaan keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina neliön muotoiseen vuokaan, (20 cm * 20 cm, niin tulee muhevan korkuisia) joka on voideltu ja jonka pohjalla on leivinpaperi. Paista 175 asteessa. Kakku saa jäädä keskeltä hieman kosteaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti