torstai 17. toukokuuta 2007

Mokkkabebet









Mokkkabebet a`la apso 

Pohja: (12kpl)



150 g voita



1 dl sokeria



1 muna



4 dl vehnäjauhoja



1 tl leivinjauhetta



1. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi, lisää muna
vatkaten



2. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet käännellen
vaahtoon.



3. Painele taikina muffinivuoan pohjalle ja reunoille.



4. Paista 200 asteessa kunnes ne ovat ottaneet hieman väriä,
anna jäähtyä.



Täyte:



3 dl maitoa



1 ½ dl sokeria



2 keltuaista



½ dl ohrakasta



150 g pehmeää voita



1. Laita kaikki muut aineet paitsi voi kattilaan ja keitä
kiisseliksi. Anna jäähtyä.



2. Vaahdota voi ja lisää kiisseli vatkaten joukkoon.



3. Täytä tyhjät leivospohjat.



Päälle:



½ dl vahvaa kahvia



25 g voita



3 ½ dl tomusokeria



1. Laita kahvi ja voi kattilaan ja anna niiden sulaa
tasaiseksi seokseksi.



2. Sekoita joukkoon tomusokeria niin paljon, että seoksesta
tulee hyvin levittyvää.



3. Kuorruta bebet ja koristele valkoisella suklaalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti