Tähän kääretorttuun sain inspiraation Ullanunelmasta. Vähän muuttelin ohjetta lisäämällä täytteeseen hienonnetun Lion patukan, joka muuten sopi aivan loistavasti tähän tarkoitukseen, kehotan kokeilemaan.
Ullan kääris
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
100 g tummaa suklaata sulatettuna
1. Vaahdota munat ja sokeri, siivilöi sekaan keskenään sekoitetut kuivat aineet.
2. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa. Kaada uunipellille ja paista 225 asteessa noin 10 min
3. Anna jäähtyä
Väliin:
vadelmahilloa
1 Lion-patukka
2 ½ dl kinuskikermaa
1. Levitä torttulevylle hillo. Muserra Lion-patukka palasiksi. Vaahdota kerma.
2. Levitä kerma hillon päälle ja ripottele kerman päälle Lionin palaset.
3. Rullaa ja koristele tomusokerilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti