perjantai 18. toukokuuta 2007

Ullan kääris




Tähän kääretorttuun sain inspiraation Ullanunelmasta. Vähän muuttelin ohjetta lisäämällä täytteeseen hienonnetun Lion patukan, joka muuten sopi aivan loistavasti tähän tarkoitukseen, kehotan kokeilemaan.

Ullan kääris

Pohja:

4 munaa

1 ½ dl sokeria

1 ½ dl vehnäjauhoja

½ dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

100 g tummaa suklaata sulatettuna

1. Vaahdota munat ja sokeri, siivilöi sekaan keskenään sekoitetut kuivat aineet.

2. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa. Kaada uunipellille ja paista 225 asteessa noin 10 min

3. Anna jäähtyä

Väliin:

vadelmahilloa

1 Lion-patukka

2 ½ dl kinuskikermaa

1. Levitä torttulevylle hillo. Muserra Lion-patukka palasiksi. Vaahdota kerma.

2. Levitä kerma hillon päälle ja ripottele kerman päälle Lionin palaset.

3. Rullaa ja koristele tomusokerilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti