torstai 24. toukokuuta 2007

Vadelma-suklaakakku





Vadelma-suklaakakku



 



8 munan täytekakkupohja:
Halkaise neljäksi levyksi. Kostuta sitä mukaan kun kokoat.



Kostutus: 3 ½ dl
vadelmamehua



 



Väliin:



1 ½ prk Flora vispiä



200 g
appelsiinituorejuustoa



200 g valkoista
suklaata



1 ½ dl tomusokeria



1. Vaahdota Flora vispi. Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri
tasaiseksi seokseksi, lisää sulatettu suklaa vatkaten joukkoon. Täytä kakku.



Päälle:



vadelmia



2 dl vettä



1 dl hyytelösokeria



1. Asettele vadelmia kakun pinnalle, tee hyytelösokerista
kiille, kiehauttamalla vesi ja lisäämällä sokeri. Lusikoi kirkas seos vadelmien
päälle.



Reunoille:



1 ½ prk Flora vispiä



150 g tummaa suklaata



1 ½ dl tomusokeria



1. Vaahdota Flora ja sulata suklaa. Sekoita Floraa sen
verran suklaaseen, että se notkistuu ja kääntele se sitten lopun vaahdon
joukkoon, yhdessä tomusokerin kanssa. Pursota kakun reunoille.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti