Digestivekakku
250 g
digestivekeksejä
125 g voisulaa.
1. Hienonna keksit monitoimikoneessa, kaada kulhoon ja
sekoita joukkoon voisula.
2. Painele seos 24cm halkaisijaltaan olevaan
irtopohjavuokaan, pohjalle ja reunoille.
Mousse:
6 liivatelehteä
vajaa ½ dl kiehuvaa
vettä
2 ½ dl Flora vispiä
3 keltuaista
200 g vaniljatuorejuustoa
2 ½ dl tomusokeria
200 g maitosuklaata
(fazer)
3 valkuaista
125 g digestivejä
karkeina palasina
1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan ja vaahdota
Flora vispi. Vaahdota valkuaiset
2. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi,
lisää tuorejuusto vatkaten, sulata suklaa ja vatkaa sekin joukkoon.
3. Kääntele joukkoon Flora vispi
4. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja kaada ohuena
nauhana täytteeseen.
5. Kääntele joukkoon valkuaiset ja digestivet, kaada pohjan
päälle.
6. Koristele miten haluat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti