keskiviikko 27. kesäkuuta 2007

Prinsessakakku




Tässä minun mielestä ainoa ja oikea prinsessakakun resepti.(Vähän jäi tomua pinnalle)

Prinsessakakku


8 munan täytekakkupohja: Halkaise neljäksi levyksi. Kostuta sitä mukaan kun kokoat.

Kostutus: 3 ½ dl vadelmamehua

Väliin: noin.400 g vadelmahilloa

Leipurinkerma:

5dl kulutusmaitoa

5 keltuaista

2dl sokeria

1½ dl  vehnäjauhoja

1-2 tl vaniljasokeria

75 g voita

3dl kermaa

1. Sekoita kattilassa maito, keltuaiset, sokeri ja vehnäjauhot. Kuumenna kunnes kiisseli on sakeaa. Lisää vaniljasokeri, sekä kuutioitu voi. Paseeraa seos ja jäähdytä., vaahdota kerma puolikovaksi ja lisää varovasti puoleen kiisselimäärään. 

2. Kokoa kakku kostuttamalla alin pohja. Levitä sitten hillo(keskimmäiseen väliin ei hilloa). Hillon päälle kerros leipurinkermaa, johon ei ole sekoitettu kermaa ja sen päälle kerros leipurinkermaa johon on sekoitettu kermaa.

Päälle:

4 dl kermaa

1 dl tomusokeria

1. Vaahdota kerma ja mausta tomusokerilla. Levitä keoksi kakun pinnalle

Kuorrutus:

500 g marsipaania

1. Kauli marsipaani ohueksi levyksi ja aseta se kakun pinnalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti