tiistai 17. huhtikuuta 2007

Pähkinävaahto kääretorttu





Pähkinävaahto
kääretorttu a`la apso





Kääretorttupohja:



4 munaa



1 ½ dl sokeria



¾ dl vehnäjauhoja



¾ dl perunajauhoja
tai maizenaa



1 tl leivinjauhetta



1. Vaahdota munat ja sokeri, kääntele joukkoon keskenään
sekoitetut kuivat aineet(siivilän läpi.)



2. Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 225
asteessa noin 7 minuuttia.



3. Anna jäähtyä ja kumoa.



 



Täyte:



2 dl vispikermaa



150g pähkinärouhetta
sisältävää suklaata (Fazer)



1. Vaahdota kerma ja sulata suklaa.



2. Lisää hieman kermaa jäähtyneen suklaan joukkoon ja
sekoita loputkin kermasta täytteeseen.



3. Levitä kääretorttulevylle ja rullaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti