Pätkiskakku a`la apso
Pohja:
260 g dominon
tyyppisiä halpiskeksejä(rainbow)
50 g voisulaa.
1. Hienonna keksit monitoimikoneessa, kaada kulhoon ja
sekoita joukkoon voisula.
2. Painele seos 24cm halkaisijaltaan olevaan
irtopohjavuokaan, pohjalle ja reunoille.
Pätkismousse:
5 liivatelehteä
vajaa ½ dl kiehuvaa
vettä
4 dl vispikermaa
200 g maustamatonta
tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
200
maitosuklaata(marabou)
5 pätkistä(noin.100 g
)kuutioituna.
1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan ja vaahdota
kerma.
2. Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi,
sulata suklaa ja vatkaa sekin joukkoon.
3. Kääntele joukkoon puolet vaahdotetusta kermasta.
4. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja kaada ohuena
nauhana täytteeseen.
5. Sekoita joukkoon lopuksi loppu kermavaahto ja pätkikset,
koristele mielesi mukaan
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti