maanantai 2. huhtikuuta 2007

Pätkiskakku






Pätkiskakku a`la apso
 



Pohja:



260 g dominon
tyyppisiä halpiskeksejä(rainbow)



50 g voisulaa.



1. Hienonna keksit monitoimikoneessa, kaada kulhoon ja
sekoita joukkoon voisula.



2. Painele seos 24cm halkaisijaltaan olevaan
irtopohjavuokaan, pohjalle ja reunoille.



Pätkismousse:



5 liivatelehteä



vajaa ½ dl kiehuvaa
vettä



4 dl vispikermaa



200 g maustamatonta
tuorejuustoa



2 dl tomusokeria



200
maitosuklaata(marabou)



5 pätkistä(noin.100 g
)kuutioituna.



1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan ja vaahdota
kerma.



2. Vatkaa tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi,
sulata suklaa ja vatkaa sekin joukkoon.



3. Kääntele joukkoon puolet vaahdotetusta kermasta.



4. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja kaada ohuena
nauhana täytteeseen.



5. Sekoita joukkoon lopuksi loppu kermavaahto ja pätkikset,
koristele mielesi mukaan



 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti