lauantai 28. huhtikuuta 2007

Mariannekakku





Tämän tein varmaan pari viikkoo sitten. Hyvää oli,suosittelen.

Mariannekakku a`la
apso



 



Pohja:



150g margariinia



1 dl sokeria



1 muna



4 dl vehnäjauhoja



1 tl leivinjauhetta



1. Vaahdota margariini ja sokeri, lisää muna edelleen
vatkaten. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.



2. Painele halk 26cm irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.



3. Laita jääkaappiin hetkeksi ja pistele ennen uuniin
laittamista.



4. Paista 200 asteessa noin. 20 minuuttia, anna jäähtyä



Mariannemousse:



6 liivatelehteä



vajaa ½ dl kiehuvaa
vettä



5 dl Flora vispiä



3 keltuaista



200 g sitruunatuorejuustoa



2 ½  dl tomusokeria



200 g
mariannesuklaata (fazer)



100g marianne
karkkeja karkeana rouheena



1. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan ja vaahdota
Flora vispi.



2. Vatkaa keltuaiset ja tomusokeri tasaiseksi seokseksi,
lisää tuorejuusto vatkaten, sulata suklaa ja vatkaa sekin joukkoon.



3. Kääntele joukkoon puolet vaahdotetusta Flora vispistä.



4. Liuota liivatteet kiehuvaan veteen ja kaada ohuena
nauhana täytteeseen.



5. Sekoita joukkoon lopuksi loppu Flora vispi vaahto ja
mariannerouhe ja kaada pohjan päälle.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti